Men’s Classic Fit Pyjamas Mayfair 27 Pure Cotton Satin Stripe Blue, Derek Rose

De Mayfair is een klassieke pyjama voor klassieke mannen, en is het soort pyjama waarop de reputatie van Derek Rose gebaseerd is.

Gemaakt van katoen met een luxe dubbele garen, satijn, deze stof duurt een lange tijd en behoudt zijn kleur en vorm uitstekend. Gestileerd voor comfort en ontspanning, deze pyjama’s hebben een drie zakken, een klassieke kraag en verstelbare knoopband met twee knopen. Elastische taille van de broek betekent dat de voor- en achterkant voor comfort zijn.

Draag de Mayfair-pyjama voor een klassiek elegante look .

warenmagazijn.shop

Mens_Classic_Fit_Pyjamas_MAYFAIR_27_PURE_COTTON_SATIN_STRIPE_BLUE_warenmagazijn_sMens_Classic_Fit_Pyjamas_MAYFAIR_27_PURE_COTTON_SATIN_STRIPE_BLUE_warenmagazijnMens_Classic_Fit_Pyjamas_MAYFAIR_27_PURE_COTTON_SATIN_STRIPE_BLUE_warenmagazijn_detail_mderek-rose-logo