Torelli Bal. Natuurleder.

Prachtige Naturleren Voetbal voor de schaarkoningen en dribbeldames:

  • traditionele leren schijven
  • handgemaakt
  • hoogwaardige rubber binnenbal met ventiel
  • dubbelwandige textielversterking van binnen, van buiten robuust houdbaar origineel leder
  • onderhoud het beste door bijenwas producten

@warenmagazijn

Torello bal

Voetbal? Huh?

Voor degene die nog niet weten; voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, maar ook wordt vaak met het hoofd gekopt. Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag dus niet afgeklemd worden door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze tussen de benen te klemmen. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger, ook wel keeper genoemd.